مناسبترین طعمه های ماهی زرد پر

 

مناسبترین طعمه های ماهی زرد پر

 طعمه های گوشتی:ملخ ، قورباقه ، زالو ، کرم خاکی ، کرم سفید درختی ، روده مرغ و...

طعمه های میوه ای:انجیر ،انجیر خشک ، توت

نانها:لواش ،سنگک ، بربری وخمیر نان فانتزی

چگونگی استفاده از این طعمه های ماهیگیری شرح مفصلی دارد .

 سوالهایتان را مطرح کنیدو منتظر پستهای بعدی ما باشید .


نوشته شده توسط صیادان شمال در ساعت 11 PM

انجیر یکی از بهترین طعمه های صید زردپر و کپور دریای خزر

انجیر یکی از بهترین طعمه های صید زردپر و کپور دریای خزر است.

میوه طبیعی انجیر طعمه ای حرفه ای و مناسب است اما در خارج از فصل دستیابی به میوه طبیعی از انجیر خشک استفاده می کنیم

روش آماده کردن انجیر خشک برای ماهی گیری

ابتدا مقداری انجیر خشک تهیه می کنیم(هرچه درشتتر باشد بهتر است). بعد مقداری آب را جوش می آوریم (آب باید به اندازه ای باشد که وقتی انجیرها را در آن میریزیم، تقریباً به اندازه یک بند انگشت روی انجیرها بایستد). پس از جوش آمدن آب، آنقدر شکر به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا حدیکه محلول به درجه اشباع رسیده و دیگر شکر در آب حل نشود. سپس انجیرها را در آب جوش ریخته و اجازه می دهیم تا برای ده دقیقه جوش بخورند. بعد انجیرها را در آبکش ریخته و پس از طی زمانی کوتاه (برای دفع آب اضافی) آنها را روی کاغذ می ریزیم. پس از ۱۲ ساعت طعمه ما خشک شده و آماده استفاده است. گفتنی است انجیر پس از خشک شدن همانند جوشانده سفت می شود ولی پس از اینکه برای مدتی کوتاه در آب دریا قرار گرفت،نرم شده و مناسب تغذیه ماهی می گردد.

 


نوشته شده توسط صیادان شمال در ساعت 9 AM

ماگوت از بهترین طعمه صید کولی

ماگوت از بهترین طعمه های صید انواع کولی : کاس کولی(اصلک)  سیاه کولی  و... ماهی های دیگر است       

                                            تهیه ماگوت :


براي تهيه اين طعمه احتياج به لاشه حيوانات يا پرندگان ياماهي داريم .
ابتدا لاشه موردنظر كه ميتواندضايعات دورريختني قصابيها يا كله مرغ يالاشه هاي مرغداري ها ياحتي ماهي هاي قبلا صيد شده خودراپس از شكافتن شكم تا محتويات آن ديده شود حداقل بمدت دوساعت جلو آفتاب ميگذاريم تا انواع مگس ها بروي انها تخم گذاري كنند بايد مواظب گربه ها وكلاغ ها هم باشيم همچنين نيش زنبورهاي زرد . بهترين زمان براي اين كار ظهر ميباشد .

اين لاشه هارا در يك نايلون بزرگ قرار داده در عمق سي سانتي خاك حياط يا باغچه دفن ميكنيم.بهد ده الي پانزده روز ماگوت ها آماده خدمت هستند .
هنگام درآوردن ماگوت ها حتما از دستكش وماسك استفاده كنيد تاازبوي بد آنها در امان باشيد.آنها را در يك ظرف درب دار حاوي خاك اره مرطوب بريزيد .براي زنده نگاه داشتن آنها براي چند روز مقداري جگر در ظرف بريزيد. اگر ماگوت رنگي ميخواهيد مقداري رنگ غذا بروي لاشه ها بريزيد تا بعد از خوردن آن به رنگ دلخواه دربيان. هميشه ماگوت ها را ازدم (فقط دم ) به قلاب بزنيد يا تكي يا چند تايي. اين بوي متعفن آنهاست كه باعث كشيده شدن سريع ماهي ها ميشه

نوشته شده توسط صیادان شمال در ساعت 10 AM










Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت




استفاده از مطالب وبلاگ در صورت ذکر منبع بلامانع است